Geslaagde Kick Off Day voor de Kids-Oostvoorne

Op vrijdagmiddag vond de Kick Off- Talent Day in de Meander plaats. De middag werd georganiseerd door Stichting Push in samenwerking met plaatselijke lokale aanbieders. Kinderen uit Westvoorne vanaf groep 5 konden kennismaken met 15 verschillende uiteenlopende activiteiten. Door actief mee te doen met workshops konden kinderen inspiratie opdoen.

De middag werd verdeeld in 3 workshoprondes van 45 minuten. Sport, spel kunst, dans en muziek, voor iedereen was er wel iets leuks. Volleybal, kennismaking met diverse muziekinstrumenten, turnen, fotografie en toneel. Teveel om op te noemen. Hieronder staan de aanbieders die deze middag tot een succes hebben weten te maken. En de kids? Die hebben heel veel geleerd.

Volleybal van Volley Voorne 2000
Krav Maga Krav Maga DH
Gezonde snacks maken #LauraPadmos
Muziekles van Muziekvereniging Volharding Oostvoorne
Natuurklas De Natuurklas
Voetbal van OVV Oostvoorne
Judo Judovereniging Ichikan
Toneel Het Kunsthuisje
Schilderen met acrylverf #Elmavanthof
Slootexcursie Stichting Milieu Dichterbij / NME Schiedam
Turnen WIK Oostvoorne
Fotografie Capture-Life-Now
Danschoreografie @Het Kunsthuisje
Mad Science Mad Science
Vlogworkshop Tim Tygran
(Foto’s:Edpafoto)