Kom je ook 17 september ook aardappelen uit de Zwartewaalse klei rooien?

(Foto:Robin Visser)

Na een zeer geslaagde Nationale Aardappelrooidag op 3 september jl. organiseert de Brielse Boer op zaterdag 17 september nog een aardappelrooidag van 10:30 tot 16:00.
Dit is je kans om eigenhandig aardappelen uit de klei te rooien want tijdens de gratis rondleidingen van boer Nico vertelt hij niet alleen over het boerenleven, maar mag je ook een tas met aardappels vullen!

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals schminken, knutselen, een pieper race, stoepkrijten en er is een springkussen. Je kunt meedoen met deze activiteiten met de vooraf te bestellen of ter plekke gekochte strippenkaart. Meld je aan en/of koop de strippenkaart(en) via de activiteiten-agenda op brielseboer.nl . Hier vind je ook meer informatie over de dag.
Daarnaast kan er volop genoten worden van de locatie, de 130-jaar oude boerderij, de authentieke aardappelschuur en het terras, tevens te huur voor zakelijke en particuliere events.
We verwelkomen je graag de 17e. Meer info: Meer informatie over de dag kunt u ook lezen op https://brielseboer.nl/activiteiten-agenda/ .

(Foto’s:Robin Visser)