Buiten spelen 13 augustus 2022:

‘Kom je 13 augustus ook naar winkelplein Waterland?  dan kan je lekker buiten spelen! Vrijwilligers van de bewonersgroep Waterland staan klaar met leuke spellen zoals o.a. skilopen, badminton, sjoelen, koe-punten gooien en koekhappen. Kinderen kunnen ook een stoepkrijt tekening maken of je kunt iets leuks voor jezelf maken en je kunt jezelf, of elkaar, schminken! Bovendien: als het warm is mag je je waterpistool meenemen want in water wordt voorzien. Ook staan vrijwilligers van TOGIDO klaar voor een muziekles want je kunt ook kennismaken met een muziekinstrument uit de collectie van TOGIDO. Kortom, het aanbod op 13 augustus is heel veel. Alle vrijwilligers staan klaar van 11.00 tot 15.00 uur op winkelplein Waterland! Deelname is gratis en opgeven hoeft niet’