Spijkenisse tennist voor Rayven en voor Max ! / Spijkenisse 2022

Vrijdag 27 mei organiseerde de familie Collens voor de 18e keer het inmiddels welbekende Collens assurantiën Goede Doelen tennistoernooi. Op de banen van de LTC De Dalle in Spijkenisse werden soms bijzondere hoogstandjes waargenomen. Letterlijk wel te verstaan want voor de familie Gardenier was het de allereerste keer dat ze een tennisracket vasthield. De ballen gingen daarbij zelfs tot boven de heftorens van de nabij gelegen Spijkenisserbrug zodat de Rijksluchtvaartdienst een vliegverbod boven Spijkenisse moest instellen omdat de piloten van de overvliegende toestellen de ballen tegen de cockpit aan kregen. De opbrengst was voor 80% bestemd voor de aanschaf van een rolstoelbus voor de aan de spierziekte Duchenne lijdende 10-jarige Rayven en 20% voor de realisatie van het bronzen beeld van de trouwe herdershond Max. Zie www.maakmaxmogelijk.nl<http://www.maakmaxmogelijk.nl> Door sponsoring, verkoop loten, drankopbrengst en inschrijfgeld werd er een bedrag van bijna 4000 euro bijeen geslagen. Het echtpaar Elma en Bernhard Collens en zoon Toni stonden er terecht trots bij toen de overdracht van de cheques plaatsvond. Een film van Roel van Deursen en Joop van der Hor van Botlek TV.

Plaats een reactie