Renovatie WC Akkerhof(6)

Samen met stagiair Jeroen van Leeuwen is videograaf Roel van Deursen na bijna 5 maanden, weer terug op Winkelcentrum de Akkerhof te Spijkenisse, om de voortgang van de werkzaamheden van Aannemersbedrijf Lindeloof te bekijken en vast te leggen in beeld en geluid. Dit is aflevering 6 van deze serie over de renovatie van het winkelcentrum. Ten opzicht van vorige keer bleek er veel veranderd en was het duidelijk merkbaar dat het winkelcentrum sfeervoller aanvoelde. Dat is het effect van de hoeveelheid groen en de geplante bomen op het winkelcentrum”. Deze werkzaamheden werden verricht door Vibor B.V. uit Hellevoetsluis en hebben een positieve uitwerking op de omgeving.” Ik bedank hierbij Jeroen van Leeuwen voor zijn welwillende medewerking. (videoreportage:Roel van Deursen)