Adopteer een koe bij Melkveebedrijf van Leeuwen. Denk jij alvast na over een mooie naam?

Je kunt bij ons op de boerderij zelf een kalfje of koe komen uitzoeken en adopteren. Je mag haar een naam geven en er wordt een echt adoptiecertificaat aan je overhandigd.

Als adoptievriend of -vriendin nodigen wij je 2 keer per jaar uit om bij ons op de boerderij te komen kijken en dan natuurlijk in het bijzonder bij jouw kalfje of koe. Daarnaast ben je altijd welkom om zelf te gaan kijken bij jouw adoptie koe. (7 dagen per week van 7 tot 19 uur)

Elk voorjaar tijdens de eerste adoptie vrienden dag van het jaar vieren we de koeiendans. De koeien gaan dan voor het eerst de wei in. Dat is altijd zo’n leuk gezicht om alle koeien te zien springen! Echt een feestje! We vinden het bijzonder leuk om deze beleving met jullie allemaal te delen.

Wij doen mee aan Adopteer een Koe omdat we graag de burger bij ons bedrijf willen betrekken. Het is geen geheim wat we doen. Kom zelf kijken wat er gebeurt op een modern melkveebedrijf.
Wil jij ook zelf een koe of kalfje adopteren? Of aan iemand cadeau geven? Dan verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen zodat we een afspraak kunnen maken voor een rondleiding, kennismaking en het uitzoeken van jouw eigen adoptie koe of -kalfje! Denk jij alvast na over een mooi naam voor haar?

Voor meer informatie over adopteer een koe verwijzen wij je graag naar de website: www.adopteereenkoe.nl

Bezoekadres
U kunt ons vinden aan de
Drieëndijk 15
3218 LB Heenvliet
Contactinformatie
+31 (0)6 30 40 27 29
info@melkveebedrijfvanleeuwen.nl
Adopteer een koe 3
Melkveebedrijf van Leeuwen
Melkveebedrijf van Leeuwen
Drieendijk 15
3218 LB Heenvliet.

06 30 40 27 29
info@melkveebedrijfvanleeuwen.nl
Openingstijden
ELKE DAG : 07:00 – 19:00 uur