BOTLEK TV WENST U FIJNE KERST

Roel van Deursen en Joop van der Hor maken het hele jaar door reportages voor BOTLEK TV. Ook onze nieuwssite maakt regelmatig gebruik van hun werk.

Videograaf Roel van Deursen en reporter Joop van der Hor wensen u fijne feestdagen.

Zij wensen de kijkers van Botlek TV niet alleen hele prettige kerstdagen toe en een heel gelukkig nieuwjaar, maar beloven ook in 2022 uw GSM, IPad, PC en televisiescherm met enige regelmaat te vullen met leuke reportages, mini documentaires en grappige filmpjes van gebeurtenissen uit de regio. Want van Rotterdam Zuid tot aan het strand, het bos, dorpen, steden, de polders en de wei…. Botlek TV is er volgend jaar weer bij!!

Wist u dat u tegen een bescheiden vergoeding van de kosten, Botlek TV ook van uw vrijwilligers dag of evenement een leuk filmpje kan komen maken wat op YouTube vele duizenden kijkers kan laten meegenieten? Neem contact op met rcdeursen@gmail.com of joopvanderhor@gmail.com