Lichtjestocht Oldtimer tractoren 11 dec 2021.

Gisteren startte Oude Trekker Club Voorne & Putten haar welbekende Lichtjestocht Oldtimer tractoren. Regelmatig maakt deze club, bestaande uit enthousiaste rijders van oude, opgeknapte tractoren, rondritten. Vanavond dus de Lichtjestocht. Inmiddels heeft de tour plaatsgevonden. Hieronder wat gezellige plaatjes van het gebeuren.

Zuidland;
Langeweg, Meeuwenoordlaan, Scheijdelveweg, Kerkweg, Beeldsweg, Spanjaardslaan, Burgemeester G. van Andellaan, Burg H. van Geestlaan, Christinastr., Julianastr., Emmastr., Prins Bernhardstr., Willemstr., Breedstraat, Kerkstraat, Meester P.J. Oudweg, Meester G. Groen v Prinstererlaan, Dr. W. Dreesstraat, Molendijk, Ring, Hoofd, Nieuwe Veerdam.

Simonshaven;
Biertsedijk, Molendijk, Beverwijkstraat, Pr. Ireneplein, Beverwijkstr, Molendijk, Ring, Dreef, Hogeweg, Molendijk, Dorpsweg.

Biert;
Biertsedijk, Ringdijk, Polderweg, Groene Kruisweg oversteken.

Geervliet;
Oude Singel, Bernisseweg, Polderlaan, Oude Singel, Landpoortstraat, Kerkstraat, Molenstraat, Spuikade.
Bij de molen stoppen we. Tijdstip onbekend.

Visserzijde, Kaaistraat, Tolstraat, Toldijk.

Heenvliet;
Toldam. PAUZE parkeerplaats AH. (tijdstip onbekend ivm corona maatregelen).
Markt, Branderf, Korte Welleweg, Kerkweg, van Duyvenvoordeweg, Burghtweg, Coolwijkseweg, Heerenlaan, Hugo v Voorneweg, Nieuwesluisplein, Bloemendaele, Steenhoeck, Gouwershoeck, Verdouwenhoeck, Stationsweg.

Abbenbroek;
Gemeenlandsedijk Noord, Achterweg, Zweedsestraat, Lange Boomgaard, Wasastraat, Kerkweg, Polderstraat, De Kreek, Molenstraat, Schoolstraat, Achterweg Zuidzijde, Gemeenlandsedijk Zuid, Oudelandsedijk, Oude Waaldijk, Katerwaalsedijk, Molendijk.

Oudenhoorn;
Molenweg, Heullaan, Bastiaan de Zeeuwstraat, Cornelis Blaakstraat, Eeweg, Leuneweg, Julianastr, Dorpsweg, Ruigendijk.

Zuidland;
Haasdijk, Kerkweg, Melkweg, Zoetemanring, Speerpunt, Fibula, Nieuwelaan, Melkweg, Kerkweg, Scheijdelveweg, Meeuwenoordlaan, Langeweg.

De route is onder voorbehoud.