Heel Tinte bakt met Sint en zijn pieten

UPDATE: Door de verscherpte coronamaatregelen is de kans groot dat dit evenement niet door gaat.
Nog even geduld, maar dan komen Sinterklaas en de pieten weer naar Tinte! De intocht is op zaterdagmiddag 20 november om 13:30 uur bij de Molik aan de Colinslandsedijk in Tinte.

Archieffoto Tinte 2019 Edpafoto

‘Heel Tinte bakt’ met Sinterklaas en zijn pieten op zaterdagmiddag 20 november. Hoe zullen Sinterklaas en de pieten arriveren? Je weet het maar nooit met die pieten, maar zelf zeggen ze dat ze er dit jaar iets heel moois (of is het lekkers?) van hebben gebakken. Vanaf de Molik gaat de optocht naar Ons Tintestein voor het Sinterklaasfeest.

Daar is een Meet & Greet met Sinterklaas en kunnen jullie je tekening afgeven, iets aan hem vertellen, een liedje zingen, etc. Daarna gaan kinderen aan de slag met de pieten en duurt het vast niet lang voordat ‘heel Tinte bakt’. Dat komt dus vast voor de bakker! Het feest duurt tot 16:00 uur.

Sinterklaas hoopt dat jullie allemaal komen 20 november. Als je van knutselen houdt, maak dan een mooie Sint– of Pietenmuts met je naam erop en zet die op.

Of plak een leuke sticker met je naam op je shirt. Dat is voor de Pieten erg handig, want Sinterklaas kent al jullie namen wel, maar de Pieten zijn nogal vergeetachtig.

Let op:
Bij de ingang van Ons Tintestein zal een controle plaatsvinden op corona toegangsbewijzen voor iedereen van 13 jaar en ouder. Vanaf 14 jaar is het tonen van een ID-bewijs daarbij verplicht.

Omdat het lokaal in Ons Tintestein volledig voor kinderen ingericht is, kan er maximaal één begeleider per gezin mee naar binnen voor de Meet & Greet met Sinterklaas. De overige mensen kunnen in een apart lokaal via een scherm alles live volgen.