Dagorkest VPR zoekt blazers

Het Dagorkest Voorne Putten Rozenburg is een seniorenorkest waar, onder leiding van een professionele dirigent, zo’n 35 muzikanten al bijna 22 jaar elke week enthousiast met elkaar muziek maken. Op dit moment is het orkest op zoek naar aanvulling in de huidige bezetting.

Er heerst een gezellige sfeer en iedereen is er ook op gebrand de stukken die gerepeteerd worden zo mooi en goed mogelijk te laten klinken. Elk jaar (behalve in corona-tijd) geven zij een aantal concerten op mooie locaties en verzorgen ook optredens in verpleeg- en verzorgingshuizen. 
Dankzij de goede sfeer is er weinig verloop in de bezetting van het orkest, maar momenteel zoeken zij toch wat aanvulling. De trombonist voelt zich namelijk heel erg alleen! Hij zou het heel fijn vinden als er in ieder geval één, maar liever nog meer trombonespelers eens komen kijken bij een repetitie van het Dagorkest. Kijken is meestal blijven, is hun ervaring.
Trombones heeft de vereniging niet beschikbaar. Alle leden spelen op hun eigen instrument, of – met toestemming – op een instrument van een ander orkest waar zij al in spelen.

Alle blaasinstrumenten welkom

Wat wel beschikbaar is, zijn een Euphonium en een Bariton. Muzikanten die hierop willen spelen bij ons orkest zijn erg welkom. Uiteraard zijn ook mensen die andere blaasinstrumenten bespelen van harte welkom om eens een aantal repetities bij te wonen.

Het Dagorkest repeteert elke woensdagochtend van 09.30-11.30 uur in het gebouw van muziekvereniging Voorne Putten, Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn. Meer info: https://dagorkestvpr.nl/

(Ingezonden bericht)

1 gedachte over “Dagorkest VPR zoekt blazers”

Reacties zijn gesloten.