Intocht Sinterklaas Brielle (Bron: Beleef Brielle) AFGELAST!!!

Zondag 14 november is het eindelijk weer zover!!!!

Het was nog even spannend of we Sinterklaas dit jaar eindelijk weer feestelijk mochten ontvangen in de haven van Brielle…. maar we hebben groen licht gekregen!

Op naar een veilig ontvangst. Daarom willen we vragen of alle kinderen voor het strooigoed een hoed, pet of zakje mee willen nemen zodat de pieten niet te veel handen hoeven aan te raken. En… wanneer het te druk wordt op het Maarland, loop dan vast richting de binnenstad om zo de ruimte te maken voor iedereen.

Dit jaar zullen Sint en Pieten de stoomboot weer even inruilen voor het geuzenschip. De intocht in Brielle is niet alleen voor alle kinderen een feest; het mogen gebruiken van het Geuzenschip in Brielle is voor Sinterklaas ook een feestje.

𝕻𝖗𝖔𝖌𝖗𝖆𝖒𝖒𝖆
De Sint komt rond 12.30 uur aan op het Maarland Nz. Er wordt gewerkt aan de Havenkade, maar de aannemer heeft ons verzekerd dat ze graag een plekje vrij maken voor het ontvangst van Sinterklaas.

Vanaf 12.00 uur zal het al feest zijn op het Maarland NZ en ZZ. Na de aankomst zal de Sint door de winkelstraten van Brielle lopen en eindigen bij het oude stadhuis. Hier kun je vanaf 14.30 uur de Sint een handje komen geven, je mooie tekening aan de Sint geven of een liedje zingen. Dit duurt tot 17.00 uur.

Wij vragen aan alle papa’s en mama’s om hun QR code mee te nemen om mee naar binnen te komen, de pieten zullen hier op controleren bij binnenkomst.

Volg de facebookpagina van Sinterklaas intocht Brielle voor nieuws en updates!

sinterklaas #intocht #brielle Sinterklaas intocht Brielle #sintintocht #binnenstad