Familiedag ‘Beleef Bernisse’ – 2e editie / Simonshaven 2021

Zondag 12 september van 12.00 tot 17.00 uur organiseerde de gemeente Nissewaard de tweede editie van Beleef Bernisse, een gezellige familiedag bij het strandje naast het Beverbos in Simonshaven. Wat was er te doen?

Je kon sportief bezig zijn, relaxen, muziek luisteren en wat eten of drinken. Er was een klimwand, je kon gaan waterfietsen, kajakken of onder begeleiding suppen. Ook kon er een tochtje met de Fluisterboot gemaakt worden. Maar je kon ook uitproberen hoe een metaaldetector werkt of kijken naar een demonstratie Bootcamp. De activiteiten werden gratis aangeboden. Verder waren er een aantal kraampjes met lokale producten en een paar foodtrucks. Het was een gezellige familiedag met goed weer, volgend jaar weer? Bekijk ook de videoreportage van Videograaf Roel van Deursen door hier te klikken :

Verslag, videoreportage en foto’s: Roel van Deursen)