Ombudsteam van PvdA Nissewaard houdt weer spreekuur

Foto:Pixabay

Bij het Ombudsteam van PvdA Nissewaard staan vrijwilligers klaar om mensen te helpen.
Kom je als inwoner van Nissewaard er zelf niet meer uit of word je van het kastje naar de muur gestuurd? Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen of zorg en weet je niet bij welke instantie je aan moet kloppen? Vraag het dan aan het Ombudsteam.
Het contact met het Ombudsteam kan telefonisch plaatsvinden, via WhatsApp en mail en ook via beeldbellen. Het is ook weer mogelijk om op het spreekuur te komen van het Ombudsteam. In september zal dat zijn op maandag 13 september.
Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur? Neem dan contact op door een mail te sturen naar ombudsteam@pvda-nissewaard.nl of door te bellen naar 06–38720285 (ook bereikbaar via Whatsapp). (Foto:Pixabay)