Kunstweekend en expositie in Onze Lieve Vrouwekerk / Geervliet 2021

Foto:Roel van Deursen)

Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus vond in Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet een kunstweekend plaats ter opening van een expositie waarin werk van Elma van ‘t Hof, Lien van der Schee, Ria Noordermeer, Willy Groot, Cristina Vaudo, Ed van der Hoek en Bram van Baalen centraal stond. Het thema van de expositie: Mixed Colors. De expositie wordt verlengd tot en met vrijdag 8 augustus. Op deze dagen is de kerk geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens het kunstweekend, dat om 13.00 uur begon, werden werken van kunstenaars toegelicht. Muzikale medewerking werd verleend door sopraan Waldin Roes, die door Jan Pieter Baan op de piano werd begeleid in muziek van Duparc, Satie, Gershwin en Bernstein. Meer info vindt U op de website www.poco-allegro.nl (foto’s en verslag Roel van Deursen)

kijk voor meer naar de videoreportage. https://www.youtube.com/watch?v=moaObiVlEJY

(Foto:Roel van Deursen)
(Foto: Roel van Deursen)
(Foto: Roel van Deursen)