Duncan Laurens positief getest op corona

Duncan Laurens, hier op foto met burgemeester Milène Junius, komt nog vaak in zijn Hellevoetsluis.

Duncan Laurens zal tijdens de grote finale aanstaande zaterdag niet live kunnen optreden tijdens de finale van het songfestival in Ahoy in Rotterdam. Vandaag is hij namelijk positief getest op het coronavirus.De in Hellevoetsluis opgegroeide winnaar van het songfestival in 2019 zal hierdoor op een andere manier in de show voorkomen. 

Het moet voor Duncan een grote teleurstelling zijn om niet lijfelijk aanwezig te kunnen zijn op het muziekspektakel die hij door zijn overwinning in 2019 met het lied Arcade naar Nederland wist te halen. Afgelopen maandag werd hij nog negatief was bevonden, maar dat was vandaag dus niet zo. Of door deze uitslag nog meer mensen in quarantaine zullen moeten is nog onduidelijk.