Burgemeester Junius huldigt Top 3 Cyber Agents uit Hellevoetsluis

Gisteren 15 april was een bijzondere dag voor drie kinderen uit Hellevoetsluis. Zij zijn door burgemeester Milène Junius officieel gehuldigd als Cyber Agent van de gemeente.

De afgelopen weken werden de kinderen via de game HackShield opgeleid tot Cyber Agent. In deze game leren ze niet alleen hoe ze online gevaar kunnen herkennen en voorkomen, maar ook hoe ze hun omgeving hiertegen kunnen beschermen. Zoals bijvoorbeeld de gemeente. De politie en burgemeester zijn dan ook erg blij met deze Cyber Agents.

Ook na de huldiging blijft de gemeente Hellevoetsluis zoeken naar Cyber Agents. Aspirant Cyber Agents kunnen zich dus nog steeds aanmelden op www.joinhackshield.nl. Graag zelfs, want hoe meer Cyber Agents des te veiliger is de gemeente! Medio juni vindt de volgende huldiging plaats.

Ook de “zittende” Cyber Agents kunnen blijven doorspelen. HackShield wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe Quests en andere uitdagingen. Daarnaast maken de Cyber Agents kans op een wel heel bijzondere prijs: een meet & greet met een bekende viervoeter.