Pluim van de Arbeid voor BuurtAED

Zaterdag liep een team van PvdA Nissewaard mee met Astrid van der Bend. Zij nam het initiatief om met de Hartstocht van de Hartstichting mee te lopen en op deze manier geld in te zamelen voor een BuurtAED.  De groep van 10 mensen liep in de ochtend een afstand van 10 kilometer. De sportievelingen Judith, Wouter en Astrid gingen daarna nog door voor een volgende 10 kilometer.

Tijdens de pauze van deze tocht kreeg Astrid een Pluim van de Arbeid uitgereikt. Met deze bijdrage steunt PvdA Nissewaard de initiatieven voor een BuurtAED. “PvdA steunt deze initiatieven graag omdat Nissewaard Hartveilig moet worden en er daarom voldoende AED’s moeten zijn in onze gemeente” zegt Dorothé Kieboom, fractievoorzitter van PvdA. 

Tijdens de tocht bleek dat er inmiddels voldoende geld ingezameld is voor de aanschaf van de BuurtAED. Een mooi resultaat van deze sportieve dag.