Menselijke resten gevonden in riet Maasboulevard

UPDATE: Voet in bergschoen gevonden.
Inmiddels is meer bekend over de toedracht van de vondst. Vrijwilligers die de waterkant schoonmaakten, vonden een bergschoen met daarin een voet en waarschuwden de politie het veiligstelde. Vervolgens startte zij verder onderzoek naar meer sporen in het riet en langs de waterkant. 

Spijkenisse-Deze middag is in het riet van de Oude Maas bij de Maasboulevard de restanten van een lichaam gevonden Een forensisch opsporingsteam startte een onderzoek naar de resten en een woordvoerder van de politie bevestigde de vondst. Of het slachtoffer een man of een vrouw is en wat de doodsoorzaak is, zal nader onderzoek nog moeten uitwijzen.Aan het begin van de avond sloot de recherche het eerste onderzoek af. Een politieboot met duikers nam het vervolgens over om ook in het water verder te zoeken.