Aanmelden Koninklijke onderscheiding-Nissewaard

Aanmelden kan tot 31 juli

In Nissewaard zijn er mensen die zich, zonder eigenbelang en in alle bescheidenheid, inzetten voor allerlei goede doelen. Mensen die deze bijzondere diensten verrichten voor de samenleving verdienen een lintje.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding? Deze persoon kunt u dan aanmelden bij de gemeente. Voor de uitreiking op Koningsdag 2022 moet het complete voorstel vóór 31 juli 2021 ingeleverd zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met het kabinet van de burgemeester: telefoon (0181) 69 61 96 of via kabinet@nissewaard.nl.

Aan de hand van de richtlijnen bepalen we of de door u voorgedragen persoon in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding.  Meer informatie en de richtlijnen kunt u vinden op lintjes.nl.

Bij vragen kunt u ook contact opnemen met het kabinet van de burgemeester.

Aanmelden voor Koninklijke onderscheiding kan tot 31 juli

In Nissewaard zijn er mensen die zich, zonder eigenbelang en in alle bescheidenheid, inzetten voor allerlei goede doelen. Mensen die deze bijzondere diensten verrichten voor de samenleving verdienen een lintje.

Kent u iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding? Deze persoon kunt u dan aanmelden bij de gemeente. Voor de uitreiking op Koningsdag 2022 moet het complete voorstel vóór 31 juli 2021 ingeleverd zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met het kabinet van de burgemeester: telefoon (0181) 69 61 96 of via kabinet@nissewaard.nl.

Aan de hand van de richtlijnen bepalen we of de door u voorgedragen persoon in aanmerking komt voor een Koninklijke onderscheiding.  Meer informatie en de richtlijnen kunt u vinden op lintjes.nl.

Bij vragen kunt u ook contact opnemen met het kabinet van de burgemeester.