Woonmarkt Nissewaard trekt ruim 1000 bezoekersVoor Het actuele nieuwbouwaanbod in Nissewaard, informatie over de starterslening, financieel advies en tips om je huis te verduurzamen. Dat en meer was te vinden op de Woonmarkt Nissewaard, op 31 januari in Theater de Stoep in Spijkenisse. De Woonmarkt werd druk bezocht; ruim 1000 bezoekers kwamen langs. 

Veel bezoekers kwamen voor financieel advies. Ook konden zij zich laten adviseren over wat voor hen verstandiger is: kopen of huren. Verder kon men in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat je allemaal moet regelen als je gaat samenwonen. Makelaars lieten het actuele (bestaande) woningaanbod zien en gaven tips om de verkoopkansen van de huidige woning te vergroten. Ontwikkelaars waren aanwezig met nieuwbouwprojecten. Wethouder Jan Willem Mijnans gaf 2 keer een presentatie over actueel en toekomstig nieuwbouwaanbod. Ook de gemeentestand werd druk bezocht. Veel mensen kwamen hier voor informatie over de starterslening en over de mogelijkheden om hun huis te verduurzamen. 

Wethouder Jan Willem Mijnans blikt zeer tevreden terug op de Woonmarkt. “Met ruim 1000 bezoekers is het duidelijk dat de Woonmarkt voorziet in een behoefte van onze inwoners en bewoners in de regio.”