TOP Voorne-Putten viert 25-jarig bestaan. Arda Riedijk van Camping ’t Weergors wint eerste Suze de Vries Prijs.

Het bestuur van Top Voorne-Putten vierde op 3 november haar 25-jarig bestaan in restaurant Aan Zee in Oostvoorne. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst is de eerste Suze de Vries Prijs uitgereikt aan Arda Riedijkvan Camping ’t Weergors.

Arda ontving de prijs uit handen van de dochters van Suze de Vries, Andrea en Nina de Vries voor haar gedrevenheid, ervaring, doortastendheid en passie voor haar vak en de totale recreatieve sector. Zij is een duizendpoot. Niet alleen in het bedrijf, maar ook daarbuiten. Samen met haar broer runt zij de camping, ze organiseert evenementen, is belangenbehartiger en vertegenwoordigt de sector op Voorne-Putten, maar ook daarbuiten, in bestuurlijke overleggen.

Suze de Vries Prijs

De Suze de Vries Prijs is uitgereikt aan een onderneemster die uitblinkt op het gebied van pioniersmentaliteit, onderscheidend vermogen en het leveren van een positieve bijdrage aan het toeristisch-recreatief product van Voorne-Putten.  

De jury bestond uit een afgevaardigde van het Toeristisch Ondernemers Platform (TOP) Voorne-Putten, de regiovertegenwoordiger van Hiswa-Recron, de wethouders Recreatie & Toerisme van de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard en de burgemeester van gemeente Westvoorne. 

Wie was Suze de Vries?

Met een groot hart voor de recreatieve sector zette Suze de Vries zich tientallen jaren met ziel en zaligheid in op Voorne-Putten. In 1996 kwam Suze met het idee om een ondernemersvereniging voor toerisme en recreatie op te zetten, het Toeristisch Ondernemers Platform. Ze heeft bij TOP Voorne-Putten lange tijd de rol van secretaris vervuld. Suze stond voor kwaliteit, was helder, duidelijk en heel sociaal bewogen, een persoon die zich altijd tomeloos en geheel belangeloos heeft ingezet voor de sector.