Kantoor ABN AMRO in Spijkenisse vanaf 1 april 2022 gesloten.

Vanaf 1 april 2022 sluit het kantoor van de ABN AMRO aan de Raadhuislaan 91 in Spijkenisse. Volgens de bank is de sluiting het gevolg van de digitale diensten waar mensen steeds meer gebruik van maken.

Via de ABN AMRO app en Internet Bankieren kunnen mensen vaak zelf hun bankzaken regelen. De bank zegt dat het bezoeken van een bankkantoor steeds minder noodzakelijk wordt en dat het aantal bezoekers daardoor ook in Spijkenisse flink afneemt.

“ABN AMRO sluit het kantoor in Spijkenisse en daarvoor in de plaats komen Financiële zorgcoaches. De bank gaat zich meer richten op de digitale dienstverlening en biedt klanten die dat willen hulp en begeleiding bij online bankieren”, zo meldt de bank in een persbericht.

ABN AMRO zegt dat klanten steeds vaker via hun laptop, tablet of smartphone hun bankzaken regelen en dat de bank hierdoor ook vanuit ‘altijd dichtbij is’. Ook het chatten of een telefonisch gesprek met een medewerker wordt steeds populairder.

Tot 1 april 2022 kunnen mensen hulp bij online bankieren krijgen tijdens een dagelijks inloopuur van 10:00 tot 11:30 uur aan de Raadhuislaan 91 in Spijkenisse. Ook kunnen klanten gebruik maken van een financiële zorgcoach via het algemene telefoonnummer van ABN AMRO (0900 – 0024 – gebruikelijke belkosten).

Klanten die vragen hebben over hun bankzaken en er op de website van ABN AMRO niet uitkomen, kunnen telefonisch contact opnemen via 0900 – 0024 (gebruikelijke belkosten). Medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Op zon- en feestdagen is dit informatienummer gesloten.

ABN AMRO klanten kunnen geld opnemen, geld storten en sealbags storten bij de geldautomaten van Geldmaat. Op de website van Geldmaat vinden klanten de dichtstbijzijnde automaten. Kijk voor meer informatie en vragen op www.abnamro.nl

(Foto: Pixabay)

Plaats een reactie