PvdA organiseert schoonmaakactie in Vogelenzang

Op zaterdagochtend is PvdA Nissewaard weer op pad gegaan om zwerfafval op te ruimen. Ook in Vogelenzang konden er weer genoeg afvalzakken gevuld worden. De vrijwilligers gingen vol enthousiasme aan de slag en raakten vaak aan de praat met bewoners. Dit leverde veel interessante gesprekken op.

Daarnaast werden er flyers op groeipapier verspreid. Wanneer bewoners deze flyers in de grond stoppen groeien er klaprozen uit. De rozen staan symbool voor zowel de sociale als de groene boodschap van de PvdA Nissewaard.

Voor de PvdA staat een schone leefomgeving hoog op de agenda. “Dit doen we niet alleen in de raadzaal, maar ook juist op straat. We organiseren daarom regelmatig schoonmaakacties in de verschillende wijken en kernen van onze gemeente. Zo zorgen we met elkaar voor een schoon Nissewaard”, aldus kandidaat-raadslid Hidde Douma.