PvdA zet ondernemers in het zonnetje op Dag van de Ondernemer

Vrijdag was het de Dag van de Ondernemer. De PvdA besloot bij een aantal ondernemers langs te gaan met een lokaal gekocht presentje om hen in het zonnetje te zetten. 

De PvdA is langsgegaan bij Snackbar de Ring, Albert Heijn Heenvliet, Murray’s Irish Food and Drinks, Haarstudio Hekelingen, IQuizzen, Eterij Klavertje Vier, Top Sportwear, Brother Beer, Van Houtman, Il Siciliano, Femme des Fleurs, CIGO Zuidland & Jeremy’s chocolaterie. De ondernemers reageerden enthousiast op deze verrassing.

De PvdA vindt het knap hoe onze Nissewaardse ondernemers zich inzetten om onze gemeente mooier en gezelliger te maken. Ieder op hun eigen manier. Een sterke lokale economie is belangrijk voor de PvdA en dit kan niet zonder onze lokale ondernemers die weten wat er speelt.