Genomineerden Brielse Ondernemersprijs 2021 bekendgemaakt

Donderdagavond 11 november 2021 heeft wethouder André Schoon de genomineerden voor de Brielse Ondernemersprijs bekendgemaakt. Dit gebeurde tijdens de Brielse Ondernemersavond in de Sint-Catharijnekerk. De kanshebbers zijn: Edith Schoo en A.W. Brokking (De Brielsche Aap), Paul Boulogne (eZ-Fix Brielle) en Hilde Kloosterman (Hilde Kloosterman Haarwerken). De winnaar mag zich ondernemer van het jaar 2021 noemen. 

De genomineerden van de Ondernemingsprijs zijn bekend. De winnaar mag zich Ondernemer van het jaar 2021 noemen.

De drie genomineerden zijn op basis van vooraf gesteld criteria door de jury gekozen. Dit jaar bestaat de jury uit Anette van den Bogaard (Ondernemersvereniging Seggelant), Jaco Groeneveld (Brielse Belangenvereniging), Rik Lagerweij (Ondernemersplatform Brielle), Dennis Deurloo (Schoenmakerij Deurloo) en economiewethouder en tevens juryvoorzitter 
André Schoon. 

‘In de afgelopen jaren is dit een prestigieuze prijs geworden die voor een ondernemer veel positieve aandacht genereert. De ondernemer van het jaar onderscheidt zich op een aantal gebieden en weet zijn ondernemerscredo’s duidelijk te omschrijven, maar vooral ook in de praktijk te brengen en uit te dragen, aldus wethouder en voorzitter van de jury André Schoon.’ 

Digitale stembus geopend

Het is de vijfde keer dat Brielle de Ondernemersprijs uitreikt. Ook dit jaar wordt door de jury op basis van een bedrijfsbezoek en publieksstemmen beslist wie de uiteindelijke winnaar wordt. Stemmen kan tot en met zondag 5 december 2021 via www.brielle.nl/ondernemersprijs. De uitslag van de publieksstemmen weegt voor 25% mee in het juryoordeel. 

Op woensdag 5 januari 2022 wordt de Brielse ondernemer van het jaar 2021 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst bekendgemaakt.

Ondernemersprijs Brielle

De Ondernemersprijs Brielle is voor een gedreven ondernemer, die kwalitatief ondernemerschap toont, kansen ziet en benut, innovatief is, een positieve bijdrage levert en de gemeente Brielle op de kaart zet. De Brielse Belangenvereniging, Ondernemersplatform Brielle en gemeente Brielle hebben voor de vijfde keer de handen ineen geslagen. Hiermee worden ondernemers die een positieve bijdrage aan de Brielse gemeenschap, het bedrijfsleven en het imago van Brielle leveren, beloont. De betrokken partijen zijn van mening dat de prijs inmiddels een mooie traditie is.