Hellevoetsluis krijgt in 2022 weer Vestingdagen

De Vestingdagen staan, na een afwezigheid van twee jaar, weer op de agenda voorHellevoetsluis. Stichting Voorne Putten Evenementen gaat het populaire evenement in augustus 2022 organiseren. Hiervoor krijgen zij subsidie van gemeente Hellevoetsluis.‘Vestingdagen 2.0’ moet een evenement worden voor jong en oud, inwoners en bezoekers. Met een gevarieerd aanbod op verschillende plekken in de Vesting.

Wethouder Aart Jan Spoon verheugt zich op de samenwerking met de stichting. ,,Hellevoetsluis en de Vestingdagen horen bij elkaar. Helaas kregen we dit door corona de afgelopen twee jaar niet georganiseerd. Ik ben daarom ontzettend blij dat we een enthousiaste partij hebben gevonden die hiermee aan de slag gaat. Ik denk dat we hier allemaal ontzettend naar uitkijken’’.

Vestingdagen 2.0

Oprichter van de stichting Bianca Verbree heeft een veelzijdig plan ingediend voor de organisatie. Denk hierbij aan een braderie, een kermis en veel muziek. Ook zullen lokale organisaties demonstraties geven van hun werkzaamheden. ,,Zoals de naam door middel van 2.0 aangeeft, gaan we echt voor een vernieuwde versie van de Vestingdagen’’, aldus Bianca Versteeg. ,,Het is de bedoeling dat we het evenement met elkaar organiseren; vrijwilligers, organisaties en ondernemers. Ideeën en suggesties zijn dan ook van harte welkom. Deel deze met ons via vestingdagen2.0@gmail.com’’.