25 jaar ‘De Samenwerking’ Spijkenisse / 2021


Bewonersvereniging De Samenwerking vierde afgelopen vrijdag haar 25 jarig jubileum in het statige Carlton Oasis Hotel. Ook Botlek TV was aanwezig. Presentator Joop van der Hor mocht zelfs een vorkje meeprikken van het buitengewoon goed verzorgde warme en koude buffet.

Wethouder Wonen en Wijkveiligheid Jan-Willem Mijnans (ONS) bood de jarige een cheque aan en antwoordde open op de soms kritische vragen van de presentator en de bewoners. Ook Voorzitter Raad van Bestuur Woonbron Richard Sitton werd aan de tand gevoeld. Hij sprak zijn waardering uit voor het werk van de vrijwilligers. Voorzitter Angela de Jongh – Blijd van de bewonersvereniging blikt inmiddels tevreden terug op de feestelijke bijeenkomst. (Film van Roel van Deursen).

Wethouder Mijnans (l)kan ondanks de soms kritische vragen van bewoners en presentator van Botlek TV Joop van der Hor(r) toch nog lachen. (foto’s : Roel van Deursen)