Koningsdag Nissewaard 2021


Dinsdag 27 april is het zo ver, Koningsdag 2021. Helaas geen Koningsdag zoals we dat graag zouden willen met een kleedjesmarkt in het centrum en alle gezelligheid die daarbij hoort.

Om Koningsdag 2021 toch een beetje samen te kunnen vieren is er met verschillende lokale partijen en artiesten een online programma gemaakt voor alle inwoners van Nissewaard. Tussen 10.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds kun je zelf kiezen wat je wilt zien. Een afwisselend programma voor jong en oud!

Ga voor meer informatie naar de website: www.koningsdagnissewaard.nl

koningsdagnissewaard #koningsdagnissewaard2021

koningsdag2021 #gemeentenissewaard #spijkenisse #hekelingen #zuidland #abbenbroek #heenvliet #geervliet #shoppeninspijkenisse #spijkenissecentrum #theaterdestoep #linqmedia #slvrental #livestream #koningsdagonline #nissewaard #pubquiz #bingo #workshop #boekenberg #boekenbergspijkenisse